Kirjeldus
Algupärane ja selgelt äratuntav Itaalia kohvisegu, millele on omane rikkalik aroom ja kergelt puuviljane maitse. Pole saladus, et parima kohvi saab ainult käsitööd kasutades. Ja seda teatakse Torrefazione Paranà’s juba alates 1960. aastast, millest alates on iga kohvivalmistamiseks vajalik liigutus tehtud hoole, kire ja armastusega. Ikka selleks, et hoida ehtsa Itaalia Espresso mahedat maitset – sümbolit, mille järgi saab alati aru, et see kohv on valmistatud Itaalias.
Segu | |
Araabika | 80% |
---|---|
Aromaatsus | |
Vürtsikus | ![]() |
Šokolaadisus | ![]() |
Puuviljasus | ![]() |
Mahedus | ![]() |
Täidlus | ![]() |
Happesus | ![]() |
Röst | Tume |
Valmistamise viis | |
Presskann | |
Filterkann | |
Espressomasin | |
Kohvijook | |
Espresso | ![]() |
Tavakohv | ![]() |
Cappuccino | ![]() |
Lattee | ![]() |