Jura Logo

Usaldusväärne Šveitsi kvaliteet

Töökindlus, uuenduslikkus, täpsus ja jätkusuutikus on vaid vähesed omadussõnad, mis iseloomustavad JURA põhiolemust. JURA on Šveitsi ettevõte, mis on ainsana maailmas keskendunud just vaid esmaklassiliste täisautomaatsete kohvimasinate valmistamisele. See teeb temast selge turuliidri kohvimasinate turul. Kõik JURA espressomasinaid on äärmiselt kasutajasõbralikud ja efektse välimusega, pakkudes seejuures parimat kohvi.

Esmaklassiline kohv

Selleks, et pakkuda vaid esmaklassilist kohvielamust, töötab JURA espressomasinate valmistamise nimel 70 insenerist koosnev meeskond. Kogu tiimi töö käib selle nimel, et pakkuda alati värskelt jahvatatud ja vaid parimat kohvi. Ning seda kõigest ühe nupuvajutusega.

Inseneride igapäeva töö püüab leida ainult parimaid lahendusi, mis aitaksid sul nautida seda imelist kohvi nii kodus kui kohvikus. Seetõttu jõuti hiljuti uue verstapostini murrangulise impulss-tõmbeprotsessiga (P.E.P.®). Selline uuenduslik edasiarendus võimaldab sulle pakkuda väikeste kohvijookide valmistamisel enneolematult täiusliku aroomi.

Lihtne kasutada

JURA espressomasinad on tuntu lihtsa ja loogilise kasutusmugavuse poolest. Siinkohal võib näitena tuua kasvõi RFID-tehnoloogia, mille kaudu on filter ja kohvimasin juhtmevabalt ühendatud. Tänu sellele tunneb masin automaatselt filtri ära ja oskab valida sobivad seadistused.

Rabav kujundus

Šveitsi disain ja arhitektuur on maailmas üldtuntud. See ei puudu ka Šveitsi juurtega JURA kohvimasinatelt. JURA espressomasinad on väljendusrikkad, stiilsed ja selgete joontega. JURA espressomasinad on valmistatud vaid kõrgetasemelistest materjalidest. Nende kokkupanekul on silmas peetud ülimat täpsust ja esmaklassilist meisterlikkust. Seega ei ole JURA kohvimasin mitte vaid kohvijookide valmistamiseks vaid omab ka efektset sisekujunduse elemendi rolli. Selle võimsus, silmapaistvus ja ehedus kestab pikki aastaid.

Jätkusuutlikkus ja keskkonnasäästlikkus

JURA peab oma tootmise juures väga tähtsaks keskkonnateadlikkust ja jätkusuutlikkust. Seetõttu kasutatakse äärmise vastutustundlikkusega nii espressomasina tegemiseks vajalikke ressursse kui energiat. See on ka põhjus, miks JURA täisautomaatseid espressomasinaid pakub – need on energiatõhusad ja väldivad ebavajalikke pakendijääke.

Üleilmne teenus

JURA espressomasinad kestavad pikki aastaid. Nende usaldusväärne kvaliteet ei lange ka peale aastaid tihedat kasutamist. Selleks, et pakkuda su masinale maksimaalset eluiga, saad sa uuendada espressomasina komponente ja seeläbi säästa väärtuslikke ressursse. Selleks on loodud tihe üleilmne võrgustik, mis hõlmab hooldustehaseid, esindusi ja JURA volitatud hoolduskeskusi.

Kohvimasinad koju

Kui sa otsid parima valiku ja hinnaga JURA täisautomaatset espresso- ja kohvimasinat, oled täpselt õiges kohas. Meie valikust leiad suurima valiku masinaid koju.

Hooldustarvikud

Kasuta alati spetsiaalseid JURA kohvimasina hooldusvahendeid. Vaid sedasi saad garanteerida, et sinu masina eluiga oleks võimalikult pikk ning sellega tehtav kohvi maitseks alati suurepäraselt.

Lisatarvikud

Muuda oma kohvinauding veelgi imeliseks! Siit leiad mitmeid lisatarvikuid, mis aitavad sul kohvijoogist saada maksimaalset elamust. Ideaalselt vahustatud piim, alati soojad kohvitassid ja perfektsel temperatuuril piim on vaid vähesed neist.

ONO maailm

ONO on täiuslik ühe tassi espressomasin kõigile kohviarmastajatele, kes väärtustavad suurepärast kvaliteeti ning hoolivad keskkonnast. See pole pelgalt espressomasin – ONO loob tõeliselt unikaalseid kohvinaudingu hetki. ONO on innovaatiline ja hetkel ainulaadne espressomasin. Avasta ONO ning ole iseenda barista.

Kohvimasinad kontorisse

Siit leiad JURA professionaalse täisautomaatse kohvimasina oma kontorisse, kohvikusse või majutuskohta. Sobilike masinaid leiab nii 10-80 tassise kohvi tarbimisega kasutuskohta.

Võrdle